Vi tegner for fremtiden, inspirert av fortiden

Tyri Arkitekter er et redskap for utvikling av god og bærekraftig arkitektur. Vi har lang erfaring med å skape visjonær, stedspesifikk og sanselig arkitektur med fokus på miljø, enkeltindividet og samfunnet.
Image

Arkitektur er fortellingen om møte mellom mennesker, elementer og landskap. Vi hjelper deg med å skape en miljørettet, visjonær, stedspesifikk og sanselig arkitektur med mennesket i sentrum.

Hvem er vi

Vi er tre ildsjeler fra Tønsberg med god lokalkunnskap, godt nettverk og en lidenskap for byggekunst. Vi har tre forskjellige bakgrunner, kommer fra tre forskjellige skoler og bruker dette som et verktøy i samarbeid i prosjektene våre. Vi liker å tegne, drøfte og skape arkitektur i samspill med deg. Vi tror på en tett, levende dialog og integrerer andre fagmiljøer ved behov for sikre deg bredde og kvalitet i alle ledd. Slik sikrer vi at du treffer blink med dine ambisjoner, ønsker og mål.
Bilde

Miljø og bærekraft

Vi er opptatt av en sirkulær, energi- og kostnadseffektiv arkitektur med lang levetid preget av fleksible løsninger. God bærekraft kjennetegnes av løsninger som kan endres og tilpasses fremtidens behov uten store, ressurskrevende ombygginger. Vi samarbeider med solide miljøer på BREEAM og miljørettet prosjektering. Slik hjelper vi deg med å nå dine miljøambisjoner.
Bilde
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image