Bilde

Fredrik Bogre

Arkitekt / daglig leder
Fredrik (1975) har Mastergrad i arkitektur fra Arkitekthøgskolen i Oslo (2006). Fredrik er opptatt av å utforske romlighet i både kunst og arkitektur. Han har gjennom 18 år som arkitekt jobbet med både mulighetsstudier, områdeutvikling og gjennomføring av små og store prosjekter. Fredrik har erfaring med både rehabilitering av gamle bygg og nybygg. Han har opp igjennom årene vært med på utvikling av både næringsbygg, helsehus, hotell og kjøpesenter. De siste årene har Fredrik jobbet med store og mindre boligkomplekser. Fredrik har vært medvirkende i flere prisvinnende konkurranser.
Bilde

Thomas Nesheim

Arkitekt MNAL
Mastergrad i arkitektur fra Bergen Arkitekthøgskole (BAS). 6 års erfaring som praktiserende arkitekt. En arkitekt med betydelig sans og forståelse for håndverk, tradisjonell byggeteknikk og treverk. Thomas har gjennomføringsevne. Han tegnet sitt eget hus som student, - et prosjekt som i årene etterpå både har blitt publisert og omtalt i ulike medier. Thomas er tidligere pilot. Han elsker å snekre, spille trommer og er lidenskapelig opptatt av god byutvikling.
Bilde

Andreas H. Ilstad

Arkitekt MNAL
Mastergrad (Kandidat) i arkitektur fra Det Kongelige Akademi Arkitektskole i København. 6 års erfaring som praktiserende arkitekt. Andreas er brennende opptatt av økologi og bærekraftige løsninger i arkitektur. Han tok en mastergrad ved det Kongelige Danske Kunstakademi – arkitektur i København med programmet «Bosetting, økologi og tektonikk». Andreas har en utpreget sans for detaljer og blir inspirert av blant annet japansk håndverk og trearbeid.

Tyri Arkitekter

Postadresse: Fayes gate 4, 3110 Tønsberg

Besøksadresse: Kammegaten 9, 3110 Tønsberg